Master of Orion 4
#22 Posted 25 August 2015 - 07:50 PM
#23 Posted 05 September 2015 - 03:41 AM
Jakiś czas mnie tutaj nie zaglądałem i spodziewałem się jakiś nowości .... Widzę że temat samoistnie padł Biorąc pod uwagę iż można więcej dowiedzieć się z pism niż z forum.
Tak też więc proszę o ogranięcie się
#25 Posted 09 October 2015 - 06:55 PM
Natrafiłem na ciekawą grą dla fanów serii "Master of Orion" o nazwie "Horizon". Wydaje się być ciekawym klonem Master of Orion. Myślę, że jak Wargaming pójdzie podobną drogą w projektowaniu Master of Orion, to sukces ma gwarantowany.
Starzy wyjadacze tej serii nie dadzą się omamić słit grafiką, musicie skupić się na grywalności, a kwestie grafiki traktować jako sprawę trzeciorzędną.
Wydaje mi się, że wasz Master of Orion jest jeszcze w fazie projektowania, gdyż nie widziałem materiałów z rozgrywki. Powyższa gra daje gotowe rozwiązania, zbiera pozytywne recenzje, nie wtopicie jeśli się nią zainspirujecie.
Edited by JudasHonor, 09 October 2015 - 07:06 PM.
#26 Posted 02 November 2015 - 08:09 PM
JudasHonor, on 25 August 2015 - 07:50 PM, said:
No to koledzy FAIL.
Zamiast za kooperanta wybrać studio które ma naprawdę dobre doświadczenia w programowaniu AI, wybrano studio "bez doświadczenia".
A że doświadczenie to podstawa świadczy przykład Firaxis, które koncertowo spaprało strategicznie Civkę 5.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users