Jump to content


Geri Bildirim Güncelleme V51.2


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

vuque #1 Posted 02 November 2016 - 11:41 AM

    Turkish Community Coordinator

  • WG Staff
  • 31
  • Member since:
    04-12-2011

Merhaba Galaksi Gezginleri,

 

- Mod Desteği
- Yeni Kirlilik Mekanikleri
- Yeni Yer Çekimi Mekanikleri                              
- Geliştirilmiş Yapay Zeka                     
- Yeni Taktiksel Savaş Arayüzü
- Hata Düzeltmeleri

 

Gibi değişiklikler ve yenilikler getiren V51.2 güncellemesi hakkında geri bildirimlerinizi bu başlıktan bize iletebilirsiniz.

 

Teşekkürler!



Lorkhan00 #2 Posted 02 November 2016 - 01:43 PM

    Ensign

  • Players
  • 4
  • Member since:
    09-17-2015
Küçük ama gözüme batan bir sorundan bahsetmek istiyorum. Oyunun kendisi Türkçe ve Türkçe karakterleri destekliyor fakat filo taslaklarında isim verirken "ü,ı" gibi Türkçe harflerde sorun oluyor. Kendi isim verdiğimiz yerlere de Türkçe karakter desteği getirebilir misiniz?

tagl1a #3 Posted 03 November 2016 - 11:49 AM

    Turkish Community Manager

  • WG Staff
  • 10
  • Member since:
    03-30-2016

View PostLorkhan00, on 02 November 2016 - 01:43 PM, said:

Küçük ama gözüme batan bir sorundan bahsetmek istiyorum. Oyunun kendisi Türkçe ve Türkçe karakterleri destekliyor fakat filo taslaklarında isim verirken "ü,ı" gibi Türkçe harflerde sorun oluyor. Kendi isim verdiğimiz yerlere de Türkçe karakter desteği getirebilir misiniz?

 

Geri bildiriminiz için teşekkürler bunu ilgili ekiplerimize ileteceğiz! 

Lorkhan00 #4 Posted 06 November 2016 - 07:12 PM

    Ensign

  • Players
  • 4
  • Member since:
    09-17-2015

Üretim kısmında kendi dizaynımı yaptığım gemilerden 2 şer tane üretmiştim fakat ayrı bir üretim listesi oluşturduğunu bilmiyordum. Bu durumu bir kaç defa yapınca üretim listesinde aynı gemi üretiminden bir kaç tane oldu ve göze hiç hoş gelmiyor. Atlas gemilerime dikkat ederseniz üretim şablonu olarak 2şer tane 3 adet aynı geminin şablonu oluşmuş. Silmek için bir tuş var mı göremedim. Del tuşu ile denedim yine silemedim şablonları. Ve bu o gezegene özel oldu diğer gezegenlerde aynı hata yok fakat tekrar bir kaç kere üretimi aynı şekilde yapınca diğer gezegenlerin üretiminde sorun başlıyor. Diğer bir gezegenimde de Cengaver isimli gemilerimde sıkıntı oluştu.

 

 

Buda bir bug mı bilmiyorum. Alttaki resimde sadece bombardıman için bir fırkateyn oluşturmuştum ve diğerlerinden ayırabilmek içinde görüşünü değiştirmiştim. Oyunda seçtiğim görünüşte fakat küçük resimde ve üretim ekranlarında normal fırkateyn şeklinde gözüküyor.

 


Edited by Lorkhan00, 06 November 2016 - 07:51 PM.


ma_Kuz #5 Posted 02 May 2017 - 06:19 PM

    Ensign

  • Players
  • 1
  • Member since:
    05-02-2017
oyunun son yamasıyla birlikte elerian ırkı oynanabilir değil yaratıcı özelliği çalışmıyor çünkü seçenekli teknolojiler de hepsini almak gerekirken tek bir teknoloji seçtiriyor.oyunun zevki kalmadı bir an önce düzeltilmesi lazım 

Cellcio #6 Posted 24 August 2017 - 12:37 AM

    Ensign

  • Players
  • 2
  • Member since:
    08-24-2017
Biliyorum konuyla biraz alakasız ancak nereye yazacağımı bulamadım. Terran hanı olan Khoan'ın cosplayini yapmak istiyorum ancak kostümünün tam olarak nasıl göründüğünü ve neyden yapıldığını bilmem gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users