Jump to content


MoO Edycja Standardowa - błędy


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

voulezvous #1 Posted 24 August 2016 - 10:54 AM

    Community Coordinator

  • WG Staff
  • 19
  • Member since:
    03-15-2012

Zapraszamy do komentowania i zgłaszania dostrzeżonych błędów w grze.

Wasza szybka reakcja może mieć wpływ na rozwój tytułu!



karowy #2 Posted 25 August 2016 - 03:54 PM

    Ensign

  • Players
  • 7
  • Member since:
    10-29-2013

W sumie to nie błąd, tylko sugestia -  na liście budowli w widoku wybranej skolonizowanej planety brakuje mi informacji o tym ile kosztuje utrzymanie danego budynku, ile daje punktów badań, itp. Trzeba klikać na każdym budynku i np. spisywać sobie te informacje na boku. Czyli brak listy budynków  z wyszczególnionymi ich atrybutami liczbowymi.

 

I druga rzecz - też lista budynków koloni - nie pokazują się tooltipy na przyciskach filtrujących typy budowli. Można tylko zgadywać, że np niebieski przycisk pokazuje tylko budynki dające punkty badań.



karowy #3 Posted 25 August 2016 - 05:37 PM

    Ensign

  • Players
  • 7
  • Member since:
    10-29-2013
Przy włączonej polskiej wersji językowej tekstów pisanych komunikat po zbombardowaniu wrogiej kolonii nie jest wyświetlany w całości - urywa się przed końcem zdania.

voulezvous #4 Posted 26 August 2016 - 11:27 AM

    Community Coordinator

  • WG Staff
  • 19
  • Member since:
    03-15-2012
dziękujemy za zgłoszenie błędu!

PL_Robson #5 Posted 29 October 2016 - 01:03 PM

    Ensign

  • Players
  • 1
  • Member since:
    02-09-2012

Uruchomiłem grę po kilku dniach przerwy. Jakaś aktualizacja i zonk, gra się po aktualizowaniu nie uruchamia. Wywala komunikat jak w załączniku.

Sęk w tym że to jest standardowa rozdzielczość mojego kompa i cały czas działało bezbłędnie, aż do dzisiaj.

Attached Thumbnails


Edited by PL_Robson, 29 October 2016 - 01:04 PM.





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users